Pomagamy układać profesjonalne karty win dla restauracji. Doradzamy branży winiarskiej. Prowadzimy profesjonalne degustacje oraz wykłady o winie. Szkolimy kadrę menedżerską restauracji. Dla naszych kontrahentów wyszukujemy małych producentów, wina rocznikowe oraz kolekcjonerskie, które z pewnością pozwolą rozwinąć biznes i odróżnić się od konkurencji.

 

 

ANALIZA POTENCJAŁU

Dla kogo powstaje miejsce? Jakich będziemy mieć gości? Jak spełnić ich oczekiwania? Co zrobić aby poprawić wizerunek i konkurencyjność restauracji? Odpowiedzi na te pytania pozwolą nam zrozumieć cele i skonkretyzować działania wspierające dla naszych partnerów.

REKRUTACJA

Odpowiedni dobór ludzi to klucz do sukcesu. Pomagamy naszym kontrahentom zbudować zgrany, zaangażowany i kompetentny zespół pracowników, który pomoże w stworzeniu miejsca z wyjątkową atmosferą.

SZKOLENIA Z SERWISU

Jako wieloletni pracownicy restauracji, bardzo dobrze wiemy jak ważna jest dobra obsługa gości oraz umiejętny i sprawny serwis. Świadomy zespół z odpowiednią wiedzą i poczuciem przynależności, to wizytówka restauracji oraz komfort dla gości.

 

COACHING

Brak porozumienia? Przenoszenie kompetencji i odpowiedzialności? W jaki sposób rozwiązywać codzienne problemy? Jaka jest Twoja rola w zespole? Usprawnienia w tym obszarze pomogą zredukować konflikty i w pełni wykorzystać potencjał ludzi oraz miejsca.

BUDOWA KARTY WIN I NAPOJÓW

Odpowiedni dobór win do karty to jak odpowiedni dobór składników do potrawy. Należy znaleźć równowagę, która pozwoli nawiązać dialog i koresponduje z tym co dostajemy na talerzu. Profesjonalnie przygotowana, spełni oczekiwania zarówno pasjonatów, jak i tych którzy z winem swoją przygodę dopiero rozpoczynają.

 

SZKOLENIA Z WIN

Wiara we własne umiejętności i znajomość polecanych produktów to klucz do nawiązania bezpośrednich relacji z gościem. Dzięki edukacji, warsztatom oraz wspólnym analizom, pomagamy zrozumieć wino oraz łączyć je z jedzeniem, dając pracownikom więcej pewności siebie.